English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü  EU | European Union / English

Magia Vitală


Asigurați energie(vitală!) și forță(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa!

»» Scurt istoric a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~
JOs

Scurt istoric a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~


Tradiție spirituală
: Prana  |  Chi / Qi  |  Kí / Khí  |  Mana  ||  Tradiție Occidentală: Illiaster  |  Fluid magnetic  |  Od / Forță odică  |  Vril  |  Ether solar  ||  Cercetări științifice  |  Elan vital  |  Aura  |  Eter luminescent  |  Universion  |  Orgon / Orgone  |  Radionica  |  Orgonit / Orgonite  ||  Echipamente și Accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Prin gând poţi determina că aurul care se află în inima muntelui să fie direcţionat către tine; dar el nu se va extrage, rafina şi turna în monedă de unul singur, după care, rostogolindu-se pe drum, să şi ajungă în portofelul tău.”
Wallace D. Wattles

  .  


Energia Vitală  =  Forța Vieții

Scurt istoric în tainele teoriei ENERGIEI VITALE & FORŢEI VITALE Universale


Tradiție spirituală

De-a lungul istoriei omenirii, Energia Vitală & Forța Vitală a primit diverse nume, fiecare cultură -și fiecare civilizație- a privit-o dintr-un anume punct de vedere și a folosit-o în nenumărate feluri pentru nenumărate lucruri, dar -mai ales- în vindecare- și autovindecare, respectiv obținerea unor țeluri și scopuri bine definite.

Prana

Oamenii din vechea Indie o numeau PRANA.
yoga | Echipamente de Energie Vitala & Forta VitalaAceasta Energie Universală este considerată ca element de bază și sursă a vieții.
Cuvântul sanscrit "Prana", ce nu poate fi tradus cu ușurință, derivă din rădăcinile 'pra' (care înseamnă' prim, primar, înainte sau dinainte) și 'an', (care înseamnă; respirație, mișcare, viață), dar, se poate considera și ca fiind: "energie absolută".
Prana este respirația, suflul vieții, care trece prin toate formele și le dă viață.

Prana este o energie primară, pură, universală care dă viață materiei, este forța din toate animate și neanimate.
Prana este pur Spirit, e întru-totul imaterială.
Prana este elementul de bază a corpului subtil, a câmpului energetic și a sistemelor de chakre.meditatie | yoga | Echipamente de Energie Vitala și Forta Vitala

Practicarea Pranayamei și a exercitiilor de Yoga s-au dezvoltat din cunoasterea Pranei.
Yoghinii practică manevrarea acestei energii -mai ales- prin tehnici de respiratie.
Există nenumarate școli de yoga care se bazează pe tehnici de control al suflurilor subtile, numite Pranayama.

Cine respiră corect, trăiește -după cum se spune într-o învațătură străveche yoghina- în rezonanță cu Prana.
Prana este pentru yoghini Energia Vitală & Forta Vitala a fiecărei ființe.
Prana este energie cosmică, iar prin Pranayama ne putem conecta la izvorul nesecat al energiei universale.

Energia Kundalini este la baza celor două curente vitale; prana (adică energie vitală & forța vitală) și virya (adică; virilitatea). Prana este aspectul extensiv al energiei, iar virya este intensitate adamantină. Aceste două energii, complet deșteptate și reunite, crează extazul reuniunii vieții mistice cu cea instinctuală.
La fel ca și tehnicile de respiratie (pranayama) și posturile de yoga (asana) sau actul sexual amoros, revitalizeaza corpul prin preluarea Pranei din Univers.
(Se spune că, în timpul fuziunii erotice cu continență, ritmul respirator se echilibrează și intră în armonie cu suflurile subtile prana, facând astfel ca cei doi iubiți să asimileze prin rezonanță energii extrem de regenerante pentru întreaga structură și foarte elevate - vezi Tantra Yoga).

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Chi / Qi

Vechii chinezi o numeau CHI.
yin yang / chi  | Echipamente de Energie Vitala și Forta Vitala"Chi" este un cuvant chinezesc care nu se poate traduce exact în nici o altă limbă, având mai multe semnificații:
"energie vitală universală", "forță vitalăcosmică", "suflu cosmic" sau "respirația vieții", precum și "aer -ether- vital".yin yang

Toată materia, vie sau neînsuflețită, este compusă și -între-pătrunsă de această Energie Universală.
Chi  / Qi este o formă complexă de energie, considerată a fi energia universală care menține totul în viață, o forță invizibilă ce ne înconjoară în permanență și care ne asigură -printre altele- sănătatea fizică și psihică, fericirea, bunăstarea și abundența.

CHI reprezinta energia universală invizibilă care animează toate ființele.

Fluxul de CHI este continuu: prin anumite căi / canale (sau meridiane, cum sunt denumite) ale corpului nostru (practicile acupuncturii și a medicinei asiatice se bazeaza pe aceste căi), în jurul nostru, în casa noastră, pe întregul pământ, cer, atmosferă și cosmos.
Feng Shui Dinamic :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala CHI Fluxul corect al CHI-ului este important în orice situație.

Chi (Energia Vitala Universala) contine doua forte polare: Yin și Yang.
Când ele sunt în echilibru, sistemul, organismul viu este sanatos, boala ându-se ca un rezultat al dezechilibrului.

Practicile de Tai-Chi și Chi-Kung s- au dezvoltat -tot- din aceasta cunoastere. Chinezii afirma ca CHI este simbolul vietii. Daca viata are un simbol, atunci acesta este chi.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99 folosit în metoda 'Feng Shui Dinamic' energizand zona 'Faimă și Recunoastere' a hărții Bagua / Pa-Qua

Feng Shui are ca principiu de bază curgerea și echilibrarea fluxului energiei CHI (se pronunță "cí") prin crearea unui echilibru între formele de energie Yin și Yang, precum și combinarea armonioasă în același cadru a celor cinci elemente. CHI reprezintă deci energia, și este principiul esential în Feng Shui.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Japonezii o numesc , sau Khí.
khangi-loveEnergia vieții () este de proveniență spirituală - afirmă ei.

, energia vitală universală, poate fi utilizată în autovindecare și este de mare ajutor și pentru dezvoltarea propriei personalități.
Deasemeni, energia vieții () joacă un rol important în orice facem și cuprindem, fiind energia primară a emoțiilor noastre, a gândurilor și a vieții spirituale.

Cuvântul japonez “REI-KI” înseamnă “energie vitală, sau energia vieții (kí) de proveniență spirituală (rei)”.
chiReiki este în primul rând un sistem de evoluție spirituală (decăt un mod de tratare sau auto-vindecare).

Rei-ki -ul și Shiatsu, utilizează această energie mai ales pentru vindecare.
REIKI este o metodă naturală de vindecare a trupului, sufletului și a minții, întrucât energia -vitală- universală acționează benefic asupra tuturor nivelelor energetice ale omului (fizic, eteric, astral, mental, cauzal).

, este folosita -deasemenea- și în artele martiale orientale (karate, judo, aikido, etc.).

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Manakabbalah

Polinezienii au numit misterioasa energie MANA.
Din ea a derivat și s-au dezvoltat practicile și exercitiile care poarta numele de Kahuna, și cele 'Lua' ale războinicilor koa.

Egiptenii il numeau "Hike", iar grecii "Pneuma".

Israelitii au numit aceasta energie "lumina astrala", iar Kabbalisti "Yesod".

Biblia noastra crestina (Noul Testament) afirmă că această energie este "omniprezenta" și "omnipotentă".
Acest lucru inseamnă ca ea este pretutindeni și este în stare de a produce "miracole".

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Abordarea științifică și primele dispozitive- și echipamente de acumulare - și generare a Forței Vieții și a Energiei Vitale Universale

Tradiția științifică occidentală

Primii acumulatori de Energie- și Forță Vitală și primele baterii orgonice

Practicantii și cercetatorii din Vest -la rândui- au cercetat și utilizat și ei aceasta energie.
Idea unui fluid- sau a unei energii universale care străbate toată Natura, a fost susținută -și- de către mai multi savanți occidentali.

Pe parcursul istoriei, mulți oameni -printre care și savanți- au pretins că au descoperit "forța vitală", nefiind conștienți că oamenii o foloseau deja de mii- sau -poate- zeci de mii de ani!
Chiar dacă unii au auzit și știau de "chi/qi", "prana", "mana", "puterea psihică", etc., etichetau cu ușurință acestea ca fiind doar "superstiții", însă descoperirile lor au fost -întotdeauna, desigur- "științifice".

Ei au folosit și utilizat diferite nume pentru -acceași energie (Energia Vitală & Forța Vitală), numele -de obicei- reflectând un anumit aspect -cercetat- al ei:
telesma (Hermes Trismegistus), illiaster și munia (Paracelsus), eter solar (Korschelt), magnetism animal și fluid magnetic (Mesmer), od / forta odica (Baron von Reichenbach), orgone / orgon (Reich), aura (Kilner), auxones (Are Waerland), energie psihică (magicieni, șamani), bioenergie / bio-energie (tămăduitori, vindecători), bioplasma (cercetători sovietici), lumină astrală, energie cosmică, energie sau lumină creatoare, energie vitală universală, forța vieții, forța vitala cosmică și multe altele, ca sa numim aici doar câteva.
Pt mai multe informatiiconsultați și pagina "Diferite nume date acestei energii și forte mistice de-a lungul timpului..."

Paracelsus (Philippus Aureolus Theophrastus Bombastus von Hohenheim) (1493 - 1541) spunea că "Illiaster" (Yliaster) sau "Munia"-cum denumea el această energie mistică- se compune atât din 'forță vitală', cât și din 'materie vitală'.

În cercetarile sale, Robert Fludd (1574 - 1637) a numit-o "Spiritus", sau "Spirit Universal".

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Franz Anton Mesmer: 'Fluid magnetic' și 'magnetism animal'

Mesmer, Franz Anton | fluid magnetic, magnetism animalicCu mai mult de 200 de ani în urma, Franz Anton Mesmer, (1734 - 1815) un talentat fizician din Stuttgart, Germania, a studiat și practicat medicina mai întâi în Viena, apoi s-a mutat la Paris.
In 1778, el declara în capitala Franței că, în organismul uman exista un "fluid magnetic" care poate influența -și de la distanță- alți indivizi.
A efectuat multiple cercetari și experimente cu Energia- și Forta Vitala, pe care a numit-o “fluid magnetic", sau "magnetism animal”.
"Magnetism personal" este numele mai răspândit astăzi și folosit preponderent în zilele noastre.
Numele lui Mesmer este strâns legat și de hipnoză (adica, "mesmerizare").

Franz Anton Mesmer, și primii acumulatori de energie- și forta vitala Franz Anton Mesmer susținea că "magnetismul" este o forță vie universală și -astfel- el trata pacienți cu o largă varietate de boli cu magneți (o terapie încă folosită și astăzi, în vremurile noastre).
El a crezut că o forță -vitală- pe care a numit-o “magnetism animal” există în corpul uman și poate fi directionată către alte organisme și corpuri umane.

Mesmer a fost primul care a inventat acumulatorul de Energie- și Fortă Vitală.

Într-un recipient de dimensiuni de cca 2-3 m, un fel de bazin -sau cadă- (de obicei din lemn, -specific- din stejar) era umplut cu diferite materiale în care erau plasate și puse într-o mixtură -parcă- haotică câteva materiale organice din care ieșeau niște tije de fier sau cupru, pe care el le numea "baghete".
Magnetismul animal (adică; fluidul magnetic) putea să fie captat de un receptor și distribuit de tijele -"baghetele"- metalice/de fier. Receptor era în acest caz o cuvă/cadă/bazin/recipient -numiti-o cum doriti Dvs.- gigantică, pe care Mesmer o instalase în locuința sa (loc destul avea, fiindcă pe vremea aceia închiria un mic palat in apropierea lui Champ Elysées - vezi imaginile laterale).

Franz Anton Mesmer În acest bazin -printre mixtura de materiale amintită mai sus- se scăldau numeroase sticle umplute cu apă -deja- magnetizate, dispuse în diferite raze, cu gâturile orientate către exterior, spre pacienți/bolnavi.
Puterea (forta) vitală era îndreptată astfel direct către pacienți.
In jurul bazinului se înbulzeau- și se îngrămădeau bolnavii: cei din primul rând aflându-se în contact direct cu tijele de fier, alții stăteau cu picioarele pe alte tije metalice care ieseau din recipientul în cauză, altii erau urcați în bazin, în timp ce ceilalți ținându-se stânsi de mână cu ceilalți, sau stăteau agătați de o frânghie umedă, -formand un "cerc- sau inel magnetic" pentru ca fluidul vindecător să se poată propaga și ajunge la toată lumea.

În imagini: Mesmer și celebrele sale ședinte de terapie hipnotică în jurul primului acumulator de energie- și forță vitală (fluid magnetic).

Pt mai multe informatii despre Franz Anton Mesmer și primul 'Acumulator de Energie- și Forță Vitală', consultati pagina aferenta  »»...

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Karl von Reichenbach: 'Od'

.

Baronul Karl von Reichenbach (sau Carl von Reichenbach, 1788 - 1869) a numit aceasta forță misterioasă "OD".
Reichenbach și-a petrecut cca. 30 de ani, pe la mijlocul secolului al 19-lea, făcând experiențe cu acest câmp odic.

Karl von ReichenbachEl s-a dedicat în ultimii săi ani de cercetare în studierea acestui câmp de energie (nedovedit stintific a exista) care combină electricitate, magnetism și căldură, și care -afirma el- provin de la toate lucrurile- și ființele vii, pe care l- a numit -așa cum am amintit și adineauri- Forță Odică.

A descoperit că multe caracteristici și proprietăti sunt asemanătoare câmpului electromagnetic  -descris și de către James Clerk Maxwell la începutul sec. XIX-, dar că unele proprietăți sunt specifice doar acestui câmp odic, acestei forțe odice.
În același timp, a descoperit că multe proprietati sunt specifice numai acestei forțe odice.
A stabilit că polii unui magnet arată nu numai polile magnetice, ci și o polaritate unică asociată acestui distinct câmp odic.
Alte obiecte, cum ar fi cristalele, manifestă tot o unică polaritate, cu toate că nu sunt magnetice.
Polii câmpului de forță odică au proprietăți subiective ca "fierbinte", "roșu" și "neplăcut", sau "albastru", "rece" și "placut" pentru observatorii sensibili.
Mai mult: a determinat faptul ca polii nu atrag, ca în electromagnetism, ci, datorită forței odice, polii care se aseamană se atrag.

horoscopVon Reichenbach a studiat relația dintre radiațiile electromagnetice ale soarelui și concentratiile de câmp odic.
A descoperit ca acest câmp odic poate fi transmis prin fire metalice, viteza de propagare fiind mică (cca. 4m pe secunda), depinzând mai degrabă de densitatea materialului respectiv decât de conductibilitatea materialului.
În plus, obiectele pot fi încărcate cu această energie în mod similar câmpului electric.

Parte din acest câmp poate fi focalizat de lentile ca și lumina, în timp ce altă parte se scurge pe lângă lentile în jurul obiectelor plasate in calea lui. Aceasta parte reflectată a câmpului odic va reacționa asemenea flăcării unei lumânări aflate între curenți de aer, ceea ce sugerează ideea compoziției sale, similara cu cea a fluidului gazos.
Experiențele enumerate arată câmpul forței odice încărcat de proprietăți ce sugerează că este format din particule asemănătoare substanțelor fluide, cât și din energie ca și undele de lumină.

Von Reichenbach a demonstrat prin cercetarile sale de la sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea, că chiar și "aura" mineralelor este o realitate incontestabilă, fiind o modalitate de manifestare a energiei vitale universale.

Printr-o miscare perpetuă de flux și reflux, acest Spirit Vital pune fiintele și lucrurile într-o strânsă legătură și comunicare.
Această energie difuzează în materie vitalitatea creatoare a planului spiritual(!); ea este asemenea unui fluid capabil să penetreze oriunde și să impregneze totul; ea animă și revigorează orice parte din Univers, creând armonia în întreaga natură. .

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Edward Bulwer-Lytton: 'Vril'

.

Lord Edward Bulwer-Lytton în romanul științifico-fantastic 'The Coming Race' (Rasa care va veni)⁠, publicat în anul 1871, descrie o civilizație care trăiește în interiorul planetei, și care este mult mai evoluată și mai avansată -dpdv tehnologic- față de civilizația umană.
Noțiunea de „vril” a fost creată de el. Membrii acestei rase -superioare- au descoperit energia-, forța- și puterea Vrilului, pe care o folosesc prin intermediul psihicului. .

.

Naratorul romanului descoperă că aceste ființe, care se numesc 'Vril-ya', au mari abilități telepatice și parapsihologice, cum ar fi posibilitatea de a transmite informații telepatic, posibilitatea de a alina- și de a scăpa de durere, precum și posibilitatea să adoarmă pe alții. .

.

Edward Bulwer-Lytton: 'Vril''Vril' este o sursă latentă de energie, pe care gazdele sale, spiritual mult mai elevate decât naratorul, sunt capabili să o stăpânească și să o folosească prin intermediul voinței lor (nu numai maeștrii lor spirituali), până la un anumit punct ce are de-a face cu constituția lor ereditară.
Gradul de dominare depinde de sistemul lor ereditar, care le dă- și le alocă puteri extraordinare și însemnate.

Acestă stăpânire și măiestrie în utilizare, le-a dat accesul la o putere și o forță nemaipomenită și extraordinară, ce putea fi subordonată și controlată cu- și prin voința lor.
Această energie fluidică era utilizată și în comunicarea lor cu naratorul.

Printre nenumăratele puteri și utilizări pozitive și constructive ale 'Vril'ului, era și abilitatea de vindecare și tămăduire, de schimbare în mai bine, dar totodată era prezentă și partea destructivă; adică, cea de a distruge locuri, lucruri sau ființe.
Puterile destructive fiind -poate- și mai puternice, permițeau la doar câțiva copii Vril-ya, -dacă voiau- să distrugă chiar orașe întregi, însă, doar dacă era necesar și doar dacă -evident- era cazul. .

.

Energia Vril era utilizată și valorificată printr-un așa numit "dispozitiv Vril", sau -doar- prin concentrare mentală. .

Mai multe informații despre 'Vril'  »»

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Korschelt: 'Ether Solar'

Korschelt și 'Aparatul sau de Radiatie Eterica Solara'Cu un secol în urma, în anul 1897, Korschelt a inventat un "Aparat de Radiație Solară Eterică", pe care l-a folosit mai ales în scopuri terapeutice, pentru vindecare.

Aparatul său utiliza "forța vitală eterică" -preponderent- în scopuri de vindecare.
Teoria electro-dinamică al lui Wilhelm Weber (fizician german, 1804 – 1891) privind structura particulelor electrice, l-a determinat pe Korschelt să tragă concluzii despre "particulele eterice"  contribuind la constuirea aparatului său.

El a conceput- și construit mai multe astfel de aparate, diferenta între ele fiind doar forma materialelor utilizate.
În scopul de a obtine o putere mai mare, a fost utilizat -și- curentul electric.
Evident, invenția lui a fost primită cu multă precauție, dar și cu o anume fascinație. Aparatul putea fi utilizat în scopul creșterii intensității puterii eterice, a amplificării Energiei Vitale și Forței Vitale.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Cercetări și observații științifice în secolul XX.

Kent: 'Substanță Dinamică'

James Tyler Kent (1849 - 1916), medic american, recunoscut ca părinte al homeopatiei moderne scrie:
"Energia însăși nu este energie, ci o substanță dinamică. Există un Dumnezeu Suprem, care este alcătuit din substanță, și este o substanță uniformă. Toate provin, curg de la El, toate, de la cel superior și pănă la ultimul corp material, fiind legate în acest mod."

Henri Bergson: 'Élan Vital'

Filosoful francez Henri Bergson (1859 - 1941) a numit aceasta energie "Elan Vital" în cartea sa "Evoluție creativă" apărută în anul 1907, în care el abordează problema de auto-organizare și morfogeneză spontană a -tuturor- lucrurilor într-o manieră din ce în ce mai complexă.

Élanul vital a fost tradus inițial ca și "impuls vital", dar este apoi consemnat ca "forță vitală" și dorește a fi o explicație ipotetică pentru evoluția și dezvoltarea organismelor, pe care Bergson o lega strâns cu conștiința.
Se credea -evident, eronat- de către alții, că această esență (elanul vital) putea fi recoltată și încorporată într-o substanță neînsuflețită și -apoi- activată cu energie electrică, luând- și înțelegând probabil, literalmente descrierea metaforică lui Bergson despre "curgerea- și curentul vieții".

.  

Kilner: Aura

AURALa începutul secolului al XX-lea, dr-ul Walter John Kilner (1847–1920) a cercetat energia radiată de corpul uman prin diferite filtre și ecrane colorate.

În anul 1911, Kilner a publicat unul dintre primele studii -științifice- medicale din vest despre "atmosfera omului" propunând -totodată- și utilizarea acestuia în diagnostizare.
El a descoperit că "câmpul energetic uman", adica; "AURA" (așa a numit el aceasta energie radiantă), diferă de la o persoană la alta, și suferă modificări în cazul unor afecțiuni sau boli, ceea ce a determinat mai târziu,formularea unui sistem de diagnosticare pe baza culorii, formei și dimensiunii, respectiv, a compozitiei și înfățisării generale ale "aurei".

Englezul W. J. Kilner s-a gândit ulterior că, fără îndoială, boala provoacă anumite modificări ale aurei umane și a urmărit chiar să realizeze modalităti fizice, simple pentru a o face vizibilă oricui.
Pentru aceasta, el a realizat anumite ecrane cu o substanță chimica (Dicianina) prin care orice ființă umana care priveste prin acel ecran corpul uman gol al ființei în cauză, poate percepe culorile aurei, astfel fiind cu putință să se stabilească chiar diagnosticul în multe boli.

În concluzie putem spune că 'aura' este totalitatea energiilor subtile rezultate prin sublimare sau acumulate prin rezonanța cu energii corespondente din Macrocosmos ce emana direct proportional cu această acumulare din corpul nostru subtil energetic.
Aura vitală sau eterică este ceva mai mică, urmează îin general contururile corpului fizic și nu dispune de nici un înveliș perceptibil direct cu ajutorul vederii fizice comune. .  

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Motto:
"Tot ceea ce există, toată materia provine dintr-o substanță, eterul luminos".
Nikola Tesla

Nikola Tesla: Eter luminos

Nikola TeslaȘi Nikola Tesla (1856 - 1943) -printre alte preocupari ale sale- a cercetat această energie- și forță mistică.

În 1881 el sa mutat la Budapesta unde -sub conducerea lui Tivadar Puskas, cel care a inventat sistemul de informații telefonice, fiind în relatii de contact și colaborare cu renumitul inventator Thomas Alva Edison- lucra la firma American Telephone Company, unde a învațat și însușit multe dintre cunoștințele pe care apoi le va aplica în învețtiile sale.
După inaugurarea primei centrale telefonice, el a devenit unul din inginerii principali a companiei.

Aici a elaborat -dupa cca 5 ani de cercetări- functionarea motorului de curent alternativ.
La mijlocul anilor '80 este deja in Statele Unite, lucrand pt Edison, părăsind curând firma din cauza unor neînțelegeri, fondând propria sa firmă / companie.

Tesla considera energia electro-magnetică ca fiind parte a unei energii mult mai mari, mai subtil și mai 'măreț, și privea tensinea ca o curgere de eter sub diferite stări de presiune.
El a afirmat că "tot ceea ce există, toată materia provine dintr-o substanță elementară primară" pe care l-a numit "eter luminos" (în engleză: luminous ether) și credea că poate extrage energie direct din mediul înconjurător.
În acest sens, el a efectuat mai multe experimente în laboratorul său din New York (Long Island, South Fifth Avenue).
Din păcate, toată documentația aferentă, împreună cu toate toate aparatele și dispozitivele aflate în laborator au fost arse și distruse în incendiul devastator din anul 1895 care a nimicit și distrus practic tot laboratorul său.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Lakhovsky: Universion

Georges Lakhovsky (1869 – 1942) a publicat mai multe carti și articole care a încercat să demonstreze că celulele vii emit- și (deasemenea) primesc radiații electromagnetice egale cu propria lor frecvență.

În 1925 i-a apărut în revista "Radio News" articolul intitulat "Tratarea cancerului cu Frecvențe Ultra Radio".
În anul 1929, în timp ce era în Franța, el a fost autorul unei cărți "Secretul vieții: energie electrică, radiații și corpul Dvs.", în care a pretins- și a încercat să demonstreze că, sănătatea -bună sau rea- este determinată de sănătatea -relativă- a celulelor și a oscilațiilor sale, iar bacteriile și diferitele tipuri de cancer, cât și alți agenți patogeni, le pot corupe pe acestea, cauzând interferențe cu aceleași -și cu aceste- oscilații.

Lakhovsky a inventat și construit "Ooscilatorului cu unde multiple", prin care a susținut că ar revitaliza și consolida starea de sănătate a celulelor -și implicit oscilațiile lor normale-.

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Wilhelm Reich: Orgon / Orgone (energia orgonică)

Wilhelm Reich: Orgon /  Energia orgonicaDr.-ul psihiatru Wilhelm Reich (1897 - 1957), elevul, discipolul- și apoi colegul lui Sigmund Freud, a efectuat multiple experimente cu cele mai moderne instrumente -și aparaturi medicale- electrice și electronice din vremea aceea.
El a examinat energiile care sunt eliberate în timpul activității sexuale, mai ales în timpul orgasmelor, și a descoperit că această energie, este o energie vitală, fiind forța vieții.
El a denumit aceasta energie "Orgone" (derivând -și- din cuvântul 'orgasm').

Reich a construit o multitudine de aparate pt studiul energiei orgon (energiei orgonice).
Unul dintre aceste a fost un acumulator orgonic, care putea concentra energia orgonică, pe care l-a folosit pt a încărca persoanele-, dar și obiectele cu această energie.

Wilhelm Reich spunea ca "orgonul" este o energie cosmică primordială, -în general- de culoare albastră/albastrui, care este prezentă pretutindeni și care influențează direct procesele atmosferice și climatice, culoarea cerului, gravitația, formarea galaxiilor și a planetelor, și exprimarea biologică a emoțiilor și a sexualității.

Energia orgonică este o forță naturală cu entropie inversă/negativă care are rol determinant în organizarea și concentrarea materiei.

Reich a perfectionat și o modalitate psichoterapeutică împreună cu tehnici fizice de eliberare a blocajelor de energie orgonică din corp, putând astfel limpezii stările negative emoționale și mentale ale pacienților săi.
El a observat că această energie pulsează în aer în jurul tuturor obiectelor animate -dar- și neinsuflețite.
Construind un microscop de înaltă definiție, a putut vedea pulsațiile energiei orgonice radiind din microorganisme.

Wilhelm Reich a fost prima persoana care a demonstrat -științific- că un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu Energie Vitală & Forță Vitală.
El a observat că un tub cu descărcare în vid, conduce curentul electric cu o viteză considerabil mai scăzutăa decât cea normală, după ce a fost încarcat -un timp mai indelungat- cu energie din acumulatorul orgonic.
În plus, susținea că plasând un izotop radioactiv în acumulatorul de orgon (acumulatorul orgonic) se poate prelungii perioada de înjumătațire nucleară a acestuia (în schimb, acumulatorul se încărca cu energie nucleară, stricându-se iremediabil, trebuind în totalitate distrus!).

A proiectat și construit un acumulator -sau baterie- orgone (atentie: a c u m u l a t o r , și nu generator !!) cu straturi alternante, care măresc capacitatea de acumulare a acestei energii, cu care Reich energiza oameni și diferite obiecte, și îsi vindeca pacienții care erau așezați în interiorul acumulatorului orgonic.

Marea problemă a unui astfel de acumulator orgonic (și, -implicit- marea problemă și dilemă al lui Reich însuși), era faptul că, dacă se afla mai mult timp expus într-un câmp de energii negative, se putea contamina foarte ușor cu ea.
Reich a numit aceste energii statice, negative, malefice și dăunatoare "DOR", venind de la "Deadly ORgone), denumirea reflectând -totodată- și periculozitatea ei.
Cu acumulatorii lui, a încercat în zadar ca să transforme această energie negativă periculoasă și dăunătoare (DOR) înapoi în cea pozitiva și benefică (POR - Positive Orgone sau Positive Orgone Radiation), acumulatorii săi trebuiau demontate și total distruse pt a scapa de DOR-ul acumulat.

Pt mai multe informatii despre Dr. Wilhelm Reich și acumulatorii lui orgonici, despre energia orgonică pozitiva și negativă (PORE și DOR), consultati -va rugam- pagina aferentă...  »»

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala

Energia Vitală și Radionica

.

Radionica | Dr. Abrams & Oscilloclast În primii ani și decenii al secolului XX. (mai precis; prin anii '20), dr. Albert Abrams (1863- 1924), un medic din San Francisco / SUA, experimentând și folosind și alte metode netradiționale de vindecare, inventează și construiește Dynomizer-ul, Oscilloclast-ul și Radioclast-ul, ce pot fi considerate prototipul dispozitivelor radionice. .

.

Spre mijlocul secolului trecut, dr. Ruth Drown și apoi dr. George De La Warr, creând noi instrumente pentru detecția radiațiilor țesuturilor vii, pășind pe urmele dr.-ului Abrams, au inventat- și dezvoltat Radionica și -implicit- dispozitivele radionice, adică; un sistem de detectare, de diagnoză și vindecare, de la distantă, în care- atât pentru măsurători, cât și pentru tratamente și vindecări- foloseau câmpul- și fluxul Energiei- și Forței Vitale.
Ei foloseau radionica -în speță, datorită și orientării lor; fiind doctori și medici- îl utilizau -mai ales- pt tratamente și vindecări (desigur -și- de la distanță).

Dispozitivul radionic al lui George DeLaWarr
Dispozitivul radionic al lui George DeLa Warr.

.

Poetul -și filozoful- englez, David Herbert Lawrence (1885 - 1930), descrie Energia- și Forța Vitală (adica; Chi / Qi, Kí, Prana, Od sau Orgon) ca pe o forță vitală ce străbate omul și poate fi amplificată prin fuziune amoroasă.
(Vezi și informațiile referitoare la Edward Bulwer-Lytton: 'Vril' și Dr. Wilhelm Reich: Orgon / Energia Orgonică).
wax Aceasta energie vibrantă, "șerpuitoare", este prezentă în fiecare obiect viu.
(Tot de aceași energie vibrantă și șerpuitoare era vorba, atunci când hindușii vorbeau de prana / energia pranică și de kundalini cu mii de ani în urmă). .

.

Dr. T. Galen Hieronymus (1895-1988), un inginer în electricitate, a numit aceasta energie "Energie Eloptică" și a folosit-o la utilizarea dispozitivului său radionic, un instrument folosit pentru a detecta și măsura "emanațiile din materiale".
Instrumentul lui Hieronymus devine standardul prin care celelalte instrumente americane similare sunt concepute.     .    

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala


Motto
:
"Exista mult mai multe realitati obiective, decat fiinte vii in Univers".
Karl Hans Welz

Karl Hans Welz: Orgonite©-ul și Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală

.

Karl Hans WELZ - inventatorul Generatoarelor Chi și a Echipamentelor de Energie- și Fortă Vitală®, a Orgonitei® și a SuperOrgonitei® Anii '90 au adus în sfârșit mult sperata și așteptata descoperire: inventarea Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală.

După mai mult de 30 de ani de cercetări și experimente intense-, vaste- și multiple cu Energia- și Forța Vitală Universală, Dl. Karl Hans Welz inventează și construiește pt prima oară în istoria omenirii -în anul 1991- primul Generator- și Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală care este în stare să genereze și să emite -efectiv- aceasta energie- și forță vitală pozitivă, benefică și creatoare, adică; Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală. .

În fiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală conceput și confectionat în laboratoarele D-lui Welz, și comercializate și de noi, există integrată -cel putin un- Generator de Energie Vitală & Forță Vitală.

În anul următor, în 1992, el inventează un nou material: Orgonita™ (o matrice specială de mixtura de materiale speciale adecvate și corespunzatoare acumulării și generării Energie- și Forșei Vitale), care este și în prezent, cel mai eficace și mai puternic material în acumularea și generarea Energiei Vitale & Forței Vitale, iar -mai apoi- Super Orgonita™ (Super Orgonite™) care este și mai eficient- și mai puternic!- și mai performant decât cel precedent.

In anul 1997, el reușește pt prima dată în istorie (în istoria omenirii) să transmită semnale transatlantice de la echipament la echipament (evident; Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală) utilizand doar câmpul- și fluxul Energiei- și Fortei Vitale (și nu câmpul- și Energiile Electro-Magnetice), fără interferarea vreunui amplificator, dovedind corectitudinea teoriei sale a 'Legăturilor structurale', respectiv cel despre Hiper-Spatiu.

În 2002, realizează un echipament special pt optimalizarea apei, adică; pt purificarea-, revitalizarea- și reîncărcarea cu Energie Vitală & Forța Vitală a apei potabile (Aqua Optimizer™).


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Short introduction to LifeEnergy and LifeForce,
Barbara Ann Brennan: Hands of Light (A guide to healing through the human energy field) / Mâini tămăduitoare.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998-1999, 2001-2003, 2004-2021. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Notă: Pagină preluată -în parte- și de Wikipedia: Vril / Cercetări științifice (2012/2013 - 2021).

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  .    


Navigare prin site


Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului lateral (!),

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala utilizați funcția de " Căutare " / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î ,Ă)
» Căutare " / "Search »»

header

.  . 


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  PCHD  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
.


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!)
Prețurile nu includ 'costurile de transport' !
.

AO 1100

AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala
165,00 €

.

AO 3100

3 x AO 1100
AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water+AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water+AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water
525,00 €  499,00 €

.

AO 2000

AO 2000 Aqua Optimizer :: -Drinking- Water and food energizer & optimizer | Living Water
399,00 €

.

JU 99

JU 99 CE (Junior 99 Chi Energizer) LifeEnergy & LifeForce Equipment
179,00 € 175,00€

.

JU 399

3 x JU 99

JU 99 (Junior 99 Chi Energizers)+JU 99 (Junior 99 Chi Energizers)+JU 99 (Junior 99 Chi Energizers)
525,00 €  499,00 €

.

JU 1000

JU 1000 CE (Junior 1000 Chi Energizer) LifeEnergy & LifeForce Equipment
399,00 €

.

LPOG 2400 DL

lpog2400dl | Low Pulse Orgone Generator 2400 de Luxe
899,00 €

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD | Low Pulse Orgone Generator 2400 Heavy Duty LifeEnergy & LifeForce Equipment
1 399,00 €

.

Performer

Performer 2400 HD
2 599,00 €

.

PFC 2000

PFC 2000 | Precision Frequency Chi Generator
1 199,00 €

.

PFC 2400

PFC 2000 | Precision Frequency Chi Generator
1 599,00 €

.

RAD 1000

RAD 1000 :: Manifestation Device | Chi Power Radionics & Permanent Abstraction Technology
Preț: 399,00 €

.

RAD 2000

RAD 2000 Power Radionics Manifestation Device
999,00 €

.

RAD 2400

rad2400hd | Power Chi & Orgone Boosted Radionics Manifestation Device
1 999,00 €

.

RAD 5 / ATG 5

rad5 / atg 5 :: Power Chi & Orgone Boosted RadionicsSuper Manifestation Device
3 795,00 €

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000 Astro-Trend Generator *Generator de Astro Trend-uri) | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală
13 335,00 €

.


Cost transport & livrare


Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Comenzi -în țară- până la 300,00 EUR: 9,5 €
Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Comenzi -în țară- de la 300,01 EUR până la 600,00 EUR: 19,00 €
Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Pentru comenzi în țară peste 600,00 EUR - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

.


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inlus în preț!

Legături structurale

.

TC 99

TC 99 Cuplu de Transfer cu Disc de Transfer Unic
49,00 €  46,00 €

.

RAOPTC

Legatura structurala RAOPTC cu disc de transfer unic | RAOPTC
79,00 €  76,00 €

.

PBT 2400

PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | PBT 2400 Power Booster
139,00 €  129,00 €

.

PBTBH

pbtbh
299,00 €


Programe Radionice de MANIFESTARE

.

Progran Radionic de Manifestare
Astro + Feng Shui Dynamic | Fitness (Controlul greutății)

Progran Radionic de Manifestare - setare: succes marketing :: RI 2400 CD Manifestation Radionic Program | Power Radionics Manifestation ProgramsProgran Radionic de Manifestare
199.00 €  169.00 €
Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

.

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro
Price: 399.00 €  369.00 €
Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri


Frecvențe specifice speciale

.

Mental

Frecvențe specifice speciale | Mental
19,00 €  16,00 €
(disponibil acum și ca 'download')

.

Dragoste

Frecvențe specifice speciale | Dragoste magică
19,00 €  16,00 €
(disponibil acum și ca 'download')

.

Fitness
(Controlul greutății)

Frecvențe specifice speciale | Fitness (Controlul greutății / slăbire)
19,00 €  16,00 €
(disponibil acum și ca 'download')

.

Frecvențe specifice speciale

Toate 3:  57,00 €  39,00 €
('download')

ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card personalizat

Flux continuu de Energie pt vitalitatea și succesul Dvs.!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil !


Chi Card / Carduri Chi

Începând de la 9 €

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»»» Hartă site »» »»   .    

Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Comenzi   »»     Email


* * * * * * *

.


      Cu ajutorul
Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
cu Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate, manufacturate din Orgonita® și Super Orgonită® , direct de la Inventator & Producător (!)

      printre altele...
  Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală Echipamente de Energie- și Forta Vitala Dezvoltarea personalității
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
      Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală Echipamente de Energie- și Forta Vitala Dezvoltarea și împlinirea sinelui

Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum -doar pt un interval de timp limitat- GRATIS: » Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale »» 

  .    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...


Email / Mesaj

» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostruEmail

  »» Scurt istoric a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~


^ Scurt istoric a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~
 « Pagina anterioară ^ Începutul paginii ^
Magie Vitală  |  www.magiavitala.ro
Asigurați energie(vitală!) și forță(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa!
Energie, Forță și Vitalitate pt protecție, siguranță energetică și succes!
~ Manifestare conștientă :: Asigurați energie- și forță (vitală) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! ~ || Magia Vitală | Echipamente de Energie- și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi, integrate, confecționate și manufacturate de Inventator; din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Tehno Magie & Magia Vitală
[ www.magiavitala.ro / Scurt istoric a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~  { Contact :: Email :: Hartă site # 48213 - 3.236.122.9 :: (162.213.253.100) :: www.magiavitala.ro/Scurt-istoric-a-Energiei-Vitale---Fortei-Vitale-Universale-- | granit-ro | MagiaVitala | MagiaVitala .ro | magia vitala .ro {ŁCMSimple content--Ł | IMG:(abs):L-E--c/uf | PGS-r:(abs):e-v--r/uf/pgs-r} :: www.magiavitala.ro / Scurt istoric a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~ ]
  .    
top